Arviosi: 4.8
Arvosana: 4.3 - 18 ääntä

WALMART Alennuskoodi ja -kupongit

Alta löydät 13 voimassa olevaa kuponkikoodia ja kampanjaa, jotka toimivat WALMARTille kesäkuussa 2024

Walmart on yksi maailman suurimmista verkkokauppakeskuksista, joka voi menestyksekkäästi käyttää yhtä näistä alennuskoodeista edulliseen hintaan. Walmart on loistava verkkokauppakeskus, jonka tuotteet on lajiteltu luokkiin: Elektroniikka ja toimistoelokuvat, musiikki ja kirjat, koti, huonekalut, kodinkoneet, kodin sisustus ja patio, vaatteet, kengät ja korut, vauvat ja taaperot, lelut ja videopelit, ruoka, Kotitalous ja lemmikkieläimet, apteekki, terveys ja kauneus, urheilu, kuntoilu ja ulkoilu, autot ja renkaat, valokuvaus, lahjatavara, yksilöllinen kauppa, ompelu, käsityöt ja juhlatarvikkeet. Nämä ovat pääluokat, joissa Walmart-kupongit toimivat menestyksekkäästi saadakseen alennuksen.

Tässä kaupassa myytävät tuotteet toimitetaan ensisijaisesti Yhdysvaltoihin (myös fyysisiä vähittäiskauppoja Walmart), mutta verkko-ostajat voivat hyötyä kansainvälisestä toimituksesta, elleivät Walmart Global Websites käytä sitä. Omistettu seuraaville maille ja alueille: Argentiina, Brasilia, Kanada, Keski-Amerikka, Chile, Kiina, Japani, Meksiko, Puerto Rico ja Iso-Britannia. Walmart Kuponkikoodia voidaan käyttää jokaiseen kauppaan erikseen.

Tuotteen palautusoikeus on 90 päivää siitä päivästä, jolloin tuote on ostettu verkossa, eikä siihen vaikuta se, käytetäänkö Walmartin alennuskoodia vai ei. Lisäksi Walmart kuponki voidaan käyttää tähän kauppaan ja tuotteisiin, jotka ovat jo alhaisia ​​muissa Walmart-tarjouksissa.

...Lue lisää